همه چیز درباره سرخ کن بدون روغن
سرخ کن بدون روغن: یکی از لوازم خانگی پرمصرفی که سالیان سال است توسط اغلب خانمها مورد استفاده قرار میگیرد، سرخ کن میباشد. سرخکنهایی که در قدیم به در بازار وجود داشتند از مصرف روغن بسیار زیادی برخوردار بودند و همین موضوع سبب شده بود که همه افراد تمایل به استفاده از سرخ کن نداشته باشند. اما خوشبختانه امروزه نوع خاصی از سرخ کن به بازار عرضه شده که با مصرف مقدار بسیار کمی روغن میتواند مواد غذایی مختلف را سرخ کند. این سرخکنها با سبک زندگی سالمخواری سازگاری بسیار زیادی دارند.
سرخکنهای بدون روغن به دلیل اینکه از محبوبیت بالایی در بین مشتریان برخوردار میباشند، توانستهاند فروش بالایی را به خود اختصاص دهند و به یکی از پرفروشترین لوازم خانگی موجود در بازار تبدیل شوند. ما در این مقاله قصد داریم به طور کامل در خصوص سرخکنهای بدون روغن اطلاعات کامل و جامعی در اختیار شما قرار دهیم تا با علم و شناخت کامل نسبت به خرید این سرخ کنها اقدام کنید. پس اگر شما هم تمایل به دانستن اطلاعات بیشتر در خصوص این سرخکنها دارید پیشنهاد میکنیم خواندن ادامه این مقاله را از دست ندهید.
چه تفاوتی بین طرز کار سرخ کن بدون روغن و معمولی وجود دارد؟
برای اینکه بهتر بتوانید سرخ کنهای بدون روغن را بشناسید، در این بخش از مقاله قصد داریم به تفاوتهایی که در طرز کار این دو سرخ کن وجود دارد اشاره نماییم:
طرز کار سرخ کن معمولی
سرخ کنهای معمولی برای اینکه بتوانند اقدام به سرخ کردن مواد غذایی کنند، نیاز به روغن فراوان دارند. در اصل برای اینکه با استفاده از سرخکنهای معمولی اقدام به سرخ کردن مواد غذایی کنید میبایست اقدام به غوطه ور کردن مواد غذایی در این سرخ کنها کنید تا سطح آنها خشک و طلایی شود. هنگامی که روغن موجود در این سرخکنها داغ میشود و شما اقدام به ریختن مواد غذایی درون آن میکنید، داغی این روغن منجر به نرم شدن داخل مواد غذایی شده و این موضوع منجر به سرخ شدن کامل آنها خواهد شد.
البته به دلیل اینکه در این سرخ کنها مواد غذایی روغن بسیار زیادی به خود جذب میکنند، استفاده از این سرخکنها میتواند سلامت شما را به خطر بیندازد. علاوه بر این روغنی که در این سرخ کنها استفاده میکنید بسیار زیاد بوده و غالباً ایست این روغنها چند باره استفاده می شوند تا از نظر اقتصادی برای شما صرفه داشته باشد و این موضوع میتواند منجر به بو گرفتن روغن شده و غذاهای شما بوی نامطبوعی به خود بگیرند.
طرز کار سرخ کن بدون روغن
سرخ کنهای بدون روغن از نظر عملکرد شباهت بسیار زیادی به فرهای کانوکشن دارند. انتقال گرما در این سرخکنها از طریق جریان همرفتی انجام شده و وجود یک المنت حرارتی پرقدرت در این دستگاه سبب داغ شدن هوای داخل آنها میشود. یک سری فن نیز در داخل این سرخکنها تعبیه شده که گردش هوای داخل سرخ کن را برای انتقال بهتر گرما به غذا انجام میدهند و نهایتاً منجر به کاهش مدت زمان پخت غذا میشوند. بنابراین به جای اینکه شما از روغن زیاد برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کنید تا مواد غذایی تان پخته شود، این عملیات با انتقال هوای داغ بر روی مواد غذایی انجام خواهد شد.
شاید شما هم شنیده باشید که بسیاری از افراد به سرخکنهای بدون روغن هواپز هم میگویند. سینی استفاده شده در این سرخ کنها درست مثل سرخکنهای معمولی دارای یک سری سوراخ بر روی سطح خود میباشد تا هوا داخل آن بتواند گردش پیدا کند. میزان مصرف روغن در سرخکنهای بدون روغن بسیار کم بوده و حدود یک قاشق غذاخوری روغن یا کمتر برای سرخ کردن مواد غذایی با استفاده از این سرخ کنها نیاز خواهید داشت.
موارد کاربرد سرخ کن بدون روغن
سرخکنهای بدون روغن دارای موارد کاربرد بسیار گستردهای هستند و با استفاده از آنها میتوانید اقدام به پخت مواد غذایی مختلف نمایید. در ادامه به برخی از موارد کاربرد این محصول اشاره خواهیم نمود:
- با استفاده از این سرخ کن ها می توانید اقدام به گرم کردن غذاهای مانده در یخچال و فریزر کنید.
- با استفاده از این سرخ کن ها می توانید اقدام به گریل کردن گوشت و ماهی کنید.
- درست کردن کیک و شیرینی با استفاده از این سرخ کن ها به راحتی انجام می شود.
- خشک کردن سبزی
- تفت دادن آجیل
- بریان کردن مرغ
- درست کردن پیتزا و لازانیا
- آبپز کردن تخممرغ
جمع بندی
در این مقاله در رابطه با سرخکنهای بدون روغن و نحوه عملکرد آنها صحبت کردیم و اطلاعات خوب و مفیدی در خصوص این سرخکنها در اختیار شما قرار دادیم. سرخکنهای بدون روغن میتوانند جایگزین بسیار خوب و مناسبی به جای سرخکنهای معمولی باشند و مضرات خطرناکی که سرخکنهای معمولی داشتند را حذف کنند. سرخکنهای معمولی به دلیل اینکه نیاز به میزان روغن فراوان برای نرم کردن مواد غذایی دارند، استفاده آنها مقرون به صرفه نخواهد بود و اگر بخواهید این میزان روغن را هر بار تعویض کنید از نظر اقتصادی متحمل پرداخت هزینه های سنگینی خواهید شد .اگر هم بخواهید روغن مورد استفاده در این سرخکنها را چند باره استفاده کنید روغن خراب خواهد شد و بو خواهد گرفت و سلامت شما به خطر خواهد افتاد. اما سرخکنهای بدون روغن کار سرخ کردن مواد غذایی را با میزان روغن بسیار پایینی در حد یک قاشق انجام میدهند. عملکرد سرخ کنهای بدون روغن به فرهای کانوکشن شباهت بسیار زیادی دارد و عملیات سرخ کردن مواد غذایی در این سرخ کنها با استفاده از هوای داغی که درون سرخ کن به جریان در میآید انجام میشود.
تمام عوامل بالا سبب شدهاند تا سرخکنهای بدون روغن به یک گزینه خوب و ایدهآل برای خرید تبدیل شوند و شاهد فروش گسترده آنها در سطح بازار هستیم. اگر قصد خرید سرخ کن بدون روغن را دارید پیشنهاد میکنیم خرید خود را از برندهای معروف و معتبر مثل دسینی، راف، بوش و گوسونیک انجام دهید تا خیالتان از بابت کیفیت محصولی که خریداری مینمایید راحت باشد. شما خرید سرخکنهای بدون روغن تولید شده توسط کدام برند را به کاربران توصیه میکنید؟ دلایل شما برای این انتخاب چیست؟ با در میان گذاشتن نظرات خود در بخش کامنت میتوانید به کاربران دریافتن بهترین برند عرضه کننده سرخ کن بدون روغن یاری رسانید.